1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Bus huren met chauffeur
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Bus huren met chauffeur

Fimatour is een busonderneming gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer, verhuren van bus met chauffeur. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep met chauffeur? Fimatour is gevestigd in Hamme (Moerzeke) maar doet vervoer vanaf elke stad/gemeente, die lege kilometers worden niet aangerekend.

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar (eventueel met skibak of aanhangwagen) van 81 plaatsen (eventueel inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer voor het huren van een bus met chauffeur.