1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Bus huren schoolreis
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Bus huren schoolreis of schooluitstap

Een bus huren voor het organiseren van een schoolreis of schooluitstap? We verhuren bussen van 20 tot 79 plaatsen. Dubbeldekbussen en gewone autocars met chauffeur zijn te huur bij ons. Fimatour is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer voor scholen. Op zoek naar een bus voor een daguitstap of schoolreis contacteer ons voor een offerte. Alhoewel ons bedrijf gevestigd is in Hamme verzorgen we vervoer vanuit elke Vlaamse stad zonder extra kosten.

Onze busonderneming, Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.