1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Dendermonde
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Dendermonde

Fimatour uit Hamme is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer en doet dit ook vanuit Dendermonde. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep? Onze lege kilometers vanuit onze garage in Hamme naar Dendermonde en omgekeerd worden nooit in rekening gebracht.

Bus- en autocarbedrijf Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 81 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie. We beschikken ook over een skibak en aanhangwagen, daardoor is er geen probleem met bagage voor skireizen, vakantiekampen en dergelijke.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.