1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Lokeren
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Lokeren

Autocaronderneming Fimatour is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer, ook vanuit Lokeren. De lege kilometers vanuit onze garage in Hamme naar Lokeren of andere  plaatsen worden niet aangerekend! Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep? Leuk om weten is dat wij beschikken over een skibak en een aanhangwagen.

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 81 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.