1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Londerzeel
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Londerzeel

Fimatour, bus- en autocaronderneming, is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer vanuit Londerzeel of andere Vlaamse steden. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep? Wij rekenen nooit de lege kilometers aan vanaf onze garage in Hamme tot uw opstapplaats in Londerzeel of andere plaats.

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar (evtl. met skibak of aanhangwagen) van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.