1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Moerzeke
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Moerzeke

Fimatour is een busonderneming uit Moerzeke-Hamme en is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep? Sam, de zaakvoerder, zal je graag helpen bij het samenstellen van je dagprogramma voor je reis of uitstap. Bagageproblemen zijn er niet want je kan vragen om een skibak of aanhangwagen extra aan de autocar te hangen.

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie. Heb je zin om het even in het echt te zien? Maak een afspraak met Sam: 0499 70 98 49.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.