1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Sint-Niklaas
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Sint-Niklaas

Fimatour uit Hamme is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer in de Wase regio met o.m. Sint-Niklaas. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep? U bepaalt zelf waar de opstapplaats is, de lege kilometers vanuit onze standplaats naar Sint-Niklaas zijn gratis.

Geen probleem met bagage: we hebben een aanhangwagen en een skibak (slechts één van beiden mogelijk). Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.