1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Busreizen & busvervoer Temse
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Busreizen & busvervoer Temse

Fimatour is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Hamme-Moerzeke en is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer, ook vanuit Temse. Op zoek naar een bus voor daguitstap per bus met de vereniging, schooluitstap of schoolreis, bedrijfuitstap of vriendengroep?  Je kiest vrij de opstapplaats in Temse of andere stad / gemeente, de lege kilometers vanuit onze stelplaats worden immers niet aangerekend.

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie. Bij Fimatour zijn er geen bagageproblemen want we beschikken over een skibak en een aanhangwagen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.