Busreizen – Autocarreizen

Bij Fimatour kan je terecht voor groepsreizen, verhuur van bussen – autocars, à la carte reizen waarbij we alles op maat maken, actieve vakanties, citytrips, daguitstappen, verrassingsreizen …

Alle opties voor uw busreizen en busvervoer

Van een daguitstap met uw bedrijf, vereniging of school tot meerdaagse busreizen in binnen- en buitenland: wij hebben een oplossing voor alle soorten busvervoer.

Fimatour verhuurt niet alleen autobussen en autocars met chauffeur maar organiseert ook graag je reis, vanaf de start tot het eindpunt. Ons netwerk aan contacten is de garantie voor de beste service. Zo kan je als verantwoordelijke van de reis ook volop meegenieten en hoef je zich geen zorgen te maken over de organisatie. Lees meer.

Bij ons kan je bussen – autocars  van 16 tot 79 plaatsen, liftwagens,VIP-bussen, clubbussen, taxi en limo huren. Onze nieuwste aanwinst is een topklasse dubbeldekbus van 14 meter lengte met 79 plaatsen in een viersterren opstelling (veel beenruimte). Onze bussen kunnen gehuurd worden met of zonder trailer (aanhangwagen) voor fietsen of bagage. Er is ook een skibak aanwezig voor skireizen. Lees meer.

Wij maken alles op maat volgens jou wensen. We kunnen de reis organiseren van A tot Z: reservaties van gidsen, bezienswaardigheden, restaurants … Wil je een ontbijt op de autocar? Geen probleem wij zorgen voor de catering aan boord. Wij beschikken over autocars van 20 tot 79 plaatsen. De organisatie en reservaties zijn een gratis service van Famitour! Lees meer.

Voor minibussen voor rolstoelvervoer met volautomatische liften kan je ook bij Fimatour terecht. Mindervaliden of personen met een verminderde mobiliteit kunnen met dienstencheques betalen. Wij verzorgen vervoer naar revalidatiecentra, ziekenhuizen, MPI’s … Lees meer.

Met een kleine of grote groep op reis, uitstap of transfert in alle mogelijke luxe? Geen probleem bij Fimatour. We kunnen u een VIP-bus aanleveren van 16 plaatsen tot 40 plaatsen. Er zijn ook Club autocars van 20 tot 32 plaatsen. uiteraard met alle mogelijk denkbare comfort. Lees meer.

Een limousine nodig? Bij Fimatour kan je een Lincoln huren met chauffeur. Zakelijk of privé, VIP-vervoer, verrassing, … alles is mogelijk, uiteraard ook met de nodige catering en drank. Fimatour zorgt ook voor taxiservice en luchthavenvervoer met Mercedessen en Porche’s (Panamera en Cayenne). Lees meer.

Bus nodig? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Stuur uw prijsaanvraag door via het formulier en wij bezorgen u zo snel mogelijk een voorstel op maat.

Prijsaanvraag

    Info aanvrager
    Reisinfo