1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Autocar verhuur - dubbeldekbus huren

Bij ons kan je bussen - autocars huren van 06 tot 81 plaatsen. Onze nieuwste aanwinst is een topklasse dubbeldekbus van 14 meter lengte met 81 plaatsen in een viersterren opstelling (veel beenruimte). Onze bussen kunnen gehuurd worden met of zonder trailer (aanhangwagen) voor fietsen of bagage. Er is ook een skibak aanwezig voor skireizen.

Onze dubbeldek autocar met vier sterren heeft 81 plaatsen en is uitgerust met alle comfort om je een aangename busreis te bezorgen: DVD met 5 flatscreen's, inclusief projectie van de navigatie - keuken met twee frigo's, bain-marie en koffiezet - toilet - ergonomische royal class zetels. Ook op het vlak van veiligheid is de uitrusting compleet: ABS - ASR - ESP - VOITH (remvertrager) en een remkrachtverdeler - AEB - Lane Assist - Addaptive Cruisecontrol .
 Alle foto's in onze fotogalerij.

Huren kan vanaf een halve dag tot een oneiding aantal dagen ...

Neem nu met ons vrijblijvend contact op.