1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Groepsreizen - verenigingen

Fimatour verhuurt niet alleen autobussen en autocars met chauffeur maar organiseert ook graag je reis, vanaf de start tot het eindpunt. Ons netwerk aan contacten is de garantie voor de beste service. Zo kan je als verantwoordelijke van de reis ook volop meegenieten en hoef je zich geen zorgen te maken over de organisatie.

Hoe verloopt de voorbereiding?
We maken een afspraak in ons kantoor of bij jou thuis en luisteren naar je wensen. Wellicht kunnen we reeds onmiddellijk een idee geven hoe de reis kan verlopen. In elk geval krijg je na een paar dagen een voorstel, geheel vrijblijvend. Volgens jou wensen doen wij de reservaties voor ontbijt, restaurants, koffiestops, bezienswaardigheden, gidsen ...

Een verrassingsreis met de bus organiseren?
Verrassingsreis met de familie of met de vereniging organiseren is niet zo eenvoudig. Wij hebben hiermee reeds ervaring en kennen net die plekjes die een verrassingsreis succesvol maakt.

De organisatie en reservaties zijn een gratis service van Fimatour!

Neem nu met ons vrijblijvend contact op.