1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Andere diensten
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Andere diensten

Fimatour BVBA is een nieuw dynamisch bedrijf die alle aspecten van de sector personenvervoer ter harte neemt. Daarom bieden we aan onze klanten ook andere diensten aan dan louter vervoer.

Consulting vakbekwaamheid

De zaakvoerder, Sam Van Uytfang, is erkend instructeur voor de cursussen vakbekwaamheid rijbewijs C en D. Hij geeft die cursussen in opdracht van ondermeer FCBO, Syntra, TLV, Transport Academy en Rijschool Traffix. Door zijn kennis, ervaring en neutraliteit kan hij uw bedrijf het best advies geven over hoe deze verplichte opleidingen voor uw chauffeurs te organiseren. Hij zal u ook allerlei tips meegeven hoe de kost te verminderen door het aantrekken van subsidies. Lees meer.

Opleiding evacuatie schoolbus

Dagelijks worden er tussen de 250.000 à 500.000 leerlingen in België per schoolbus vervoerd. Zowel ouders, leerkrachten, schooldirecties als autobusbedrijven streven ernaar om dit op zo'n veilig mogelijke manier te doen. Bij defect of ongeval is het van het grootste belang dat de kinderen op zo'n snel mogelijke manier geëvacueerd worden uit de bus. Fimatour BVBA is de enige Vlaamse onderneming die aan schoolkinderen aanleert hoe zo snel mogelijk een bus te evacueren. Lees meer.