1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
  • U bent hier:
  • Fimatour
  • »
  • Offerte busvervoer - Schoolreis
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte busvervoer - schoolreis

Fimatour uit Hamme is gespecialiseerd in het organiseren van alle types busreizen en busvervoer voor scholen. Op zoek naar een bus voor een daguitstap of schoolreis contacteer ons voor een offerte. Lege kilometers vanuit onze stelplaats tot bij uw opstapplaats worden niet aangerekend. Belangrijk is dat onze autocar ook over een skibak of aanhangwagen beschikt. Dus geen problemen bij het vervoer naar skioorden, bosklassen, zeeklassen ...

Fimatour beschikt ondermeer over een dubbeldek autocar van 79 plaatsen (inclusief gids) met alle comfort- en veiligheidssnufjes. Zo kan je de GPS-navigatie volgen op de 5 flatscreens! Zelfs de passagiers die in de tegenovergestelde rijrichting zitten beschikken over een flatscreen televisie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fimatour busreizen en busvervoer.